Actualul Bugatti Veyron a ajuns deja la finalul carierei şi urmează să lase locul unui înlocuitor, programat să se lanseze anul viitor. Modelul se va numi Chiron, în cinstea celui mai vârstnic pilot care a alergat în Formula 1. Pe măsură ce Bugatti epuizează toate exemplarele actualului Veyron, stocul numărând în prezent doar câteva zeci de unităţi, apar noi informaţii despre înlocuitorul supercarului.

Constructorul de lux a ales deja un nume pentru urmaşul lui Veyron. Acesta se va numi Chiron, în cinstea pilotului Louis Chiron, originar din Monaco, dedicat întru totul brandului Bugatti, pentru care a alergat o bună parte din carieră. Mai mult, Louis Chiron este omul cu cele mai mult podiumuri pentru constructorul franco-italian.

Despre supercarul care îi va lua locul actulului Veyron se ştie deja că se va lansa anul viitor şi că va folosi un motor W16, cu o capacitate cilindrică necunoscută momentan. Ceea ce trebuie să reţinem este însă totalul resurselor pe care promite să le dezvolte acest model: 1340 de cai putere, livraţi unei tracţiuni integrale.

Sursa: Automarket.ro