Poliţiştii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. au surprins în flagrant un bărbat care avea asupra sa două kilograme de cannabis. Cel în cauză este cercetat pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi procurorii  D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti au surprins în flagrant un bărbat care avea asupra sa două kilograme de cannabis, substanţă destinată atât comercializării, cât şi consumului propriu.

Bărbatul era suspectat că în perioada ianuarie – mai 2014, ar fi  procurat droguri de risc şi de mare risc pe care le-ar fi comercializat pe raza municipiului Bucureşti, o parte dintre substanţe fiind reţinute pentru consumul propriu.

Procurorii DIICOT Ploieşti au dispus asupra bărbatului măsura preventivă a reţinerii, urmând să fie solicitată Tribunalului Prahova arestarea preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale - I.G.P.R..

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul jandarmilor.