24 de elevi români au fost parlamentari pentru o zi în Parlamentul European, unde au propus şi au votat legi, în cadrul programului Euroscola.

În cadrul programului Euroscola organizat de Parlamentul European, echipa The Sound Of Vote alcatuită din 24 de elevi de la Liceul de Arta "Carmen Sylva" din Ploieşti şi profesorii Dumitru Georgeta şi Savuţă Liviu au participat pe data de 10 aprilie la una din zilele Euroscola şi pentru o zi au fost europarlamentari, au propus şi au votat legi.

Acestia au şi răspuns la câteva întrebări de cultură generală în cadrul unui joc numit Eurogame unde în finală din patru echipe, trei au fost alcătuite dintr-un reprezentant al României. Aceştia au răspuns corect aproape la toate întrebările, de aceea echipa Iuliei Reitu a ieşit pe primul loc, echipa lui Artemis Aidoni, tot din România, a ieşit pe locul 2 şi echipa Irinei Florea pe locul 3.

Echipa "The Sound Of Vote" a Liceului de Arta "Carmen Sylva" a adus la Ploiesti trei medalii: de aur, de argint şi de bronz.