Zeci de oraşe şi instituţii, dar şi companii din România vor stinge luminile sâmbătă, între orele 20.30 şi 21.30, pentru a marca Ora Pământului 2014.

La invitaţia WWF România, organizaţia care a iniţiat campania şi o derulează în peste 150 de ţări, zeci oraşe din România s-au înscris pe lista Oraşelor Oficiale Earth Hour din întreaga lume şi se pregătesc de cîteva săptămâni pentru seara de 29 martie.

Totodată, 13 oraşe candidează la titlul Capitala Earth Hour, al cărui câştigător - oraşul care se va remarca prin acţiuni variate şi cu impact în comunitate şi cu cel mai original program pentru evenimentul final Earth Hour de sâmbătă - va fi anunţat în 13 aprilie.

Aproximativ 170 elevi se vor strânge astăzi, la ora 20:00, la Colegiul Naţional ”Ion Luca Caragiale” Ploieşti pentru a sărbători Ora Pământului într-un mod plăcut. Vor stinge toate luminile din colegiu, vor aprinde lumânări în curte şi vor avea parte de un mini-concert în aer liber.

 

Aproximativ 170 elevi se vor strânge astăzi, la ora 20:00, la Colegiul Naţional ”Ion Luca Caragiale” Ploieşti pentru a sărbători Ora Pământului într-un mod plăcut. Vor stinge toate luminile din colegiu, vor aprinde lumânări în curte şi vor avea parte de un mini-concert în aer liber. - See more at: http://www.stiriactuale.ro/social/9969-ora-pamantului-sarbatorita-la-ploiesti.html#sthash.6unXzmJi.dpuf