Fostul prefect, Marius Sersea, a dat un exemplu de fairplay şi a participat la ceremonia de învestire a Rodicăi Paraschiv (fostul subprefect) în funcţia de prefect al judeţului. Este o noutate, deoarece nu se cunosc cazuri ca alţi foşti prefecţi să fi participat la învestirea celor care-i succed.

„Ne-am îndeplinit mandatul. Am avut nişte obictive foarte clare precum organizarea în bune condiţii a alegerilor locale, parlamentare şi a referendumului. Am dezvoltat dialogul social în forma sa tripartită. Acest lucru se datorează colaborării foarte bune cu doamna Rodica Paraschiv. Am format o echipă şi am avut o singură politică: Să fim în slujba prahovenilor. Vreau să mulţumesc dumneavoastră, administraţiei judeţene, primarilor, presei. Îi urez doamnei prefect mult succes în continuare“, a declarat Marius Sersea.

Acesta a felicitat-o pe Rodica Paraschiv şi i-a urat succes în noua funcţie.

După aproape doi ani în funcţia de prefect, Marius Sersea se întoarce pe postul ocupat înainte în cadrul Direcţiei Regionale de Finanţe Publice Ploieşti. Acesta va ocupa funcţia de Sef Serviciu Control Intern în cadrul DGRFP Ploieşti.