Cel mai vârstnic patinator din Ploieşti a fost premiat de autorităţile locale. Marin Beşchea în vârstă de 89 de ani a primit flori şi un abonament nelimitat pentru doi ani la patinoarul „Ploieşti on ice“ din centrul AFI.

Din partea municipalităţii a participat viceprimarul Raul Petrescu, alături de reprezentanţii patinoarului. Marin Beşchea şi-a pus vechile sale patine şi s-a bucurat de gheaţa patinoarului câteva zeci de minute.

„Am făcut sport toată viaţa. Am avut mulţi prieteni alături de care am făcut sport. Jucam tenis de câmp, alergam. Din păcate mai toţi s-au dus şi am rămas să fac sport singur“, a declarat ploieşteanul. Acesta are un fiu care este stabilit la Iaşi şi doi nepoţi. Acesta şi-a exprimat regretul că nu a apucat să facă performanţă în tinereţe din practicarea acestui sport.

Acesta obişnuieşte vara să se dea cu rolele pe aleile parcurilor, iar iarna să se ducă la patinoar. Totl el este protagonistul unui incident amuzant, când a fost avertizat de doi poliţişti să nu mai alerge cu rolele prin Parcul Tineretului, deoarece riscă să fie amendat.