Prima zăpadă mai serioasă din această iarnă a creat mari probleme pe drumurile din judeţul Prahova.

Poliţia Prahova a anunţat vineri seară că Drumul Naţional 1 este bloca la Sinaia şi la Azuga.

Un TIR nu mai poate înainta pe DN 1, la ieşire din Sinaia, pe sensul Braşov. IPJ Prahova anunţă că traficul este restricţionat în zonă şi că se circulă alternativ pe sensul Bucureşti-Braşov.

Totodată, un alt TIR a rămas pană pe DN1, la Azuga, pe pod.

”DN 1 km 134 – Azuga, pe podul (renovat) a rămas în pană un ansamblu TIR. Traficul este blocat”, a mai anunţat IPJ Prahova

Aproape de miezul nopţii reprezentanţii Primăriei Sinaia anunţau că traficul este complet blocat in zona staţiunii, atât pe DN1, cât si prin oras. Conform sursei citate nu se circula deloc intre Sinaia si Brasov, sute de masini fiind blocate in trafic. Zăpada abundentă a creat probleme si pentru alimentarea cu energie electrică a orasului Sinaia. Intreaga localitate a rămas ore intregi fără curent electric.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la ora 7.00 nu erau drumuri blocate in judeţul Prahova. Sursa citată informează că sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare, cu depunere de zăpadă pe partea carosabilă pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti (km 10 - 64), A2 Bucureşti – Constanţa (km 10 - 105), A3 Bucureşti – Ploieşti (43 - 68), în judeţele aflate sub atenţionările cod galben şi portocaliu, precum şi în municipiul Bucureşti. Se acţionează constant cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant.