Opt persoane au fost rănite şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploiesti având nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs vineri dimineaţă pe Centura de Est a Ploieştiului. Primele date de la faţa locului arată că în accident au fost implicate două autoturisme şi un microbuz.

Accidentul s-a produs pe  DN1A km 81+800, în  localitatea Moara Noua,  sensul de mers  Bărcăneşti către Bucov, anunţă IJP Prahova.

Din primele verificări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1A, din direcţia Bucov către Barcanesti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu alte două  autoturisme.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a 4 pasageri cu vârstele de 26, 34, 36 şi 48 de ani.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Traficul rutier este deviat de la sensul giratoriu Liceul Agricol Tătărani către Centura de Est şi de la sensul giratoriu stada Ştrandului către Centura de Est.

ISU Prahova a anunţat că opt persoane au fost transportate de ambulanţele SMURD si SAJ la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploiesti.