Şase unităţi de învăţământ din Prahova vor intra în online pentru 14 zile. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis marţi seara ca trei şcoli şi trei grădiniţe să îşi suspende activitatea şi să treacă la învăţământ online.

Pe listă se regăsesc şi două colegii mari din Ploieşti, “Al. I. Cuza” şi “IL Caragiale”. La “IL Caragiale” măsura se aplică numai pentru clasele V-XII, care învaţă în sediul de pe str. Gh. Doja.

Din păcate tot mai mulţi elevi din Prahova sunt infectaţi cu COVID-19 şi tot mai multe clase trec în activitatea online.

În informarea trimisă de ISJ şi DSP, prin Prefectura Prahova, se anunţă că alte  45 clase şi grupe de grădiniţă au activitatea fizică suspendată. Au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID  54 de elevi, şapte preşcolari, 21 de cadre didactice şi 8 angajaţi din rândul personalului auxiliar şi nedidactic.

Vă reamintim că şi Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti are activitatea fizică suspendată, orele desfăşurându-se doar în sistem online.