Şase localităţi din partea de sud a judeţului vor beneficia de gaze naturale. Consiliul Judeţean a dat startul lucrărilor pentru reţeaua de distribuţie a gazelor naturale în comunele Puchenii Mari, Balta Doamnei, Olari, Gherghiţa, Drăgăneşti, Dumbrava. Investiţie ce se ridică la aproximativ 1,2 milioane de  lei

Astfel, se vor asigura printr-o reţea de distribuţie  de aproximativ 60 km, gaze naturale pentru 25.000 locuitori, 8500 de gospodării şi 400  obiective de interes socio-cultural, agenţi economici şi instituţii publicii. Acest al doilea tronson de distribuţie a gazelor naturale face parte din proiectul „Dezvoltare reţea gaze naturale în zona de sud a judeţului Prahova“,  unul din cele mai complexe proiecte ale administraţiei judeţene, cu impact major asupra zonei de sud a judeţului.

Proiectul  a fost realizat de SC Mega Construct SA Bucureşti. Obiectivul de investiţie  prevede alimentarea cu gaze naturale a zece comune (în cele două etape), ceea ce presupune realizarea unei reţele de distribuţie cu o lungime totală de aproape 140 km, care va deservi circa 55.000 locuitori. Valoarea totală a investiţiei se ridică la suma de 7 milioane de euro.