Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost atacat de un urs la Comarnic. Incidentul s-a petrecut în cartierul Secăria, iar victima este în stare gravă. La faţa locului intervin pompierii de la ISU Prahova, inclusiv cu un echipaj SMURD. 

Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD şi este transportat la spital. 

Se pare că victima a fost găsită într-o zonă greu accesibilă, pe strada Cumpenelor din cartierul respectiv. A fost coborât de localnici pe braţe până la locul în care a putut ajunge ambulanţa SMURD.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti cu multiple traumatisme, iar medicii se luptă să îi salveze viaţa. A suferit   traumatism cranio-facial cu lipsă scalp, traumatisme la nivelul feţei, urechilor şi gâtului. Ursul i-a provocat multiple traumatisme la nivelul abdomenului, toracelui şi antebraţului drept. Deşi victima era conştientă în momentul preluarii de către echipajul SMURD, medicii sunt rezervaţi în ceea ce privesc şansele de supravieţuire. 

Din păcate, în ultima perioadă atacurile urşilor în judeţul Prahova sunt din ce în ce mai frecvente. Animalele au început să coboare spre zona de deal, un urs terorizând în ultima perioadă locuitorii din Iordăcheanu şi Gornet Cricov