Primarul municipiului Ploieşti reuşea, în urmă cu câteva luni, să rezilieze contractul dintre municipalitate şi Rosal, contract care asigura curăţenia căilor publice. Adică în traducere, măturatul străzilor şi curăţenia de pe domeniul public. Exact problema cea mai gravă a Ploieştiului de astăzi. 

Andrei Volosevici s-a lamentat, a acuzat Prefectura, Consiliul Local, Consiliul Judeţean, şi a evitat permanent să le spună ploieştenilor adevărul. 
 

Reprezentanţii ADI Deşeuri au transmis Primăriei Ploieşti o informare prin care solicită autorităţilor locale să ia măsuri pentru curăţarea căilor publice şi pentru strângerea deşeurilor de pe domeniul public (trotuare, parcuri, vecinătatea platformelor de gunoi menajer). ADI reaminteşte municipalităţii că nu are nicio atribuţie în monitorizarea contractuli pentru curăţenia căilor publice, acest contract fiind încheiat direct între Primăria Ploieşti şi Rosal. 

Cu alte cuvinte, ADI îi explică pe şleau primarului Volosevici că ceea ce se întâmplă pe străzile din Ploieşti cam este responsabilitatea sa şi că ar fi vremea să pună mâna pe mătură şi să cureţe oraşul!