Poliţiştii din Măneciu au fost alertaţi, marţi după-amiază, cu privire la apelul făcut de un bărbat la 112. Individul ameninţa că va provoca o explozie pentru a-şi aruncat locuinţa în aer.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani ameninţase, printr-un apel făcut la 112 în jurul orei 16.00, că va provoca intenţionat explozia a şase butelii de gaz. La faţa locului au fost trimişi poliţişti, dar şi luptători SAS Prahova, luptători din cadrul S.I.A.S.-I.G.P.R şi lucrători ISU, care au intervenit de urgenţă pentru îndepărtarea pericolului.

 

Ameninţări fel de fel, acelaşi autor

Imediat, autorul ameninţărilor a fost preluat în custodia Poliţiei, iar faţă de el vor fi dispuse măsuri preventive. Reprezentanţii IJP Prahova spun că individul este cunoscut pentru fapte de acest gen. Numai de la începutul anului 2021 acesta a sunat la 112 de aproximativ 20 de ori, invocând diferite motive nefondate, fapt pentru care a fost sancţionat contravenţional.

 

De asemenea, potrivit sursei citate, în luna ianuarie a acestui an, acelaşi bărbat a sesizat Poliţia cu privire la faptul că îşi va incendia autoturismul.

 

 

 

Sursa: www.actualitateaprahoveana.ro