Zeci de kilometri au fugărit poliţiştii prahoveni un vitezoman care nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Şoferul a fost urmărit pe DN1, în Prahova, după ce a fost depistat în trafic circulând cu viteză peste limita legală. Când au reuşit să îl oprească, poliştii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Potrivit IJP Prahova, poliţiştii din cadrul Servicului Rutier au depistat în trafic un şofer care conducea un autovehicul pe DN 1, în apropiere de Băicoi, fără a respecta limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum, rulând cu o viteză de 137 km/h.
 
“Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire, iar întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia, reuşindu-se oprirea şi identificarea conducătorului în zona Centura de Vest Ploieşti. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, precizează sursa citată.
În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.