Accident extrem de grav pe DN1, în zona localităţii prahovene Nistoreşti. Cinci persoane au decedat în urma impactului frontal dintre două autoturisme.

Imaginile de la locul accidentului sunt cutremurătoare.

IJP Prahova a anunţat că pe DN1, km 103+900 Nistoresti, pe sensul de mers Braşov către Ploiesti s-a produs un accident rutier.  Implicaţi un conducător auto în vârstă de 21 de ani şi un conducător auto în vârstă de 34 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani şi a celor 4 pasageri din maşina acestuia. O pasageră din maşina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ.

La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul este restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către poliţiştii rutieri.


FOTO ISU Prahova