Zece persoane au fost confirmate pozitiv şi sunt în izolare la domiciliu! Noul focar a izbucnit în cadrul Serviciului Apă Canal Salubritate al Primăriei Târgşorul Vechi. Surse din cadrul companiei susţin că până acum zece angajaţi s-au testat şi au fost depistaţi ca fiind infectaţi cu coronavirus şi că ar mai fi persoane care încă nu au fost testate.

Informaţia este extrem de gravă mai ales că angajaţii Eco-Service merg din poartă-n poartă în toată comuna pentru a citi apometrele sau pentru a duce facturile şi a încasa contravaloarea serviciilor oferite cetăţenilor. Cu alte cuvinte, focarul izbucnit la Strejnicu ar putea afecta şi locuitorii comunei, în situaţia în care angajaţii nu au respectat regulile de limitare a răspândirii covornavirus. De altfel, şi faptul că zece angajaţi sunt infectaţi demonstrează că regulile mult trâmbiţate de atâta timp nu sunt respectate în niciun fel, iar oamenii s-au infectat unul de la celălalt. Eco-Service are un număr de aproximativ 20 de angajaţi. 

Nu este primul focar izbucnit în comuna Târgoşorul Vechi. Anul trecut, în luna octombrie, activitatea Primăriei a fost suspendată după ce zece angajaţi au fost infectaţi cu coronavirus.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Prahova au fost confirmate ca fiind infectate cu covid 102 persoane, rata de infectare la nivelul judeţului fiind de 1 la mia de locuitori. Rata de incidenţă la nivelul comunei Târgşorul Vechi era vineri de 0,88 cazuri la o mie de locuitori, fiind confirmate, oficial, 10 persoane! 

Vom reveni cu amănunte.