Poliţiştii ploieşteni au intervenit, sâmbătă seara, şi au oprit o petrecere de botez, organizată într-un restaurant din zona de Nord a Ploieştiului. La petrecere participau 20 de persoane. După intervenţia oamenilor legii petrecăreţii au plecat acasă. 

Poliţiştii au identificat 20 de persoane şi au aplicat amenzi. Se pare că oamenii legii au aflat despre petreceri în urma unei transmisiuni live de pe o reţea de socializare.

“Aseară, în jurul orei 19:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti s-au sesizat din oficiu cu privire la un eveniment privat (botez) organizat pe raza municipiului, la care au participat mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat 20 de persoane şi au aplicat sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. Totodată, administratorul localului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii nr.55/2020.

În urma intervenţiei poliţiştilor, evenimentul a fost întrerupt, iar participanţii au părăsit locaţia.

Facem precizarea că evenimentele (nunţi, botezuri, mese festive) sunt interzise. Recomandăm tuturor cetăţenilor să evite aglomeraţiile, să respecte distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie şi să nu se expună la riscuri”,
a anunţat IPJ Prahova.