Un tânăr în vârstă de 18 ani care a vrut să se plimbe noaptea pe străzile din Ploieşti a rămas fără banii de buzunar.

Acesta a fost atacat de doi indivizi care i-au luat forţat să le dea banii pe care îi avea în portofel, aproximativ 300 de lei. Potrivit unor surse judiciare, fapta s-a petrecut în noaptea de 30 iunie, dar autorii au fost identificaţi şi prinşi câteva săptămâni mai târziu.

Primul tâlhar a fost prins în data de 9 iulie, iar cel de-al doilea în cursul zilei de 19 august.

Ambii au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv, la solicitarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Judecătoria Ploieşti a admis cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti. dispune arestarea preventivă a inculpatului: – Nica Vasile Alin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată,  pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.08.2020 şi până la data de 18.09.2020, inclusiv. În temeiul art. 230 alin. 1 C.proc.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Nica Vasile Alin. Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpat privind luarea faţă de acesta a măsurii arestului la domiciliu”, conform portalului instanţelor de judecată.