Teatrul "Toma Caragiu" din Ploieşti este pregătit pentru reluarea spectacolelor în aer liber.

Pentru început, curtea Teatrului "Imaginario" de pe Bulevardul Independenţei a fost amenajată conform normelor şi regulilor de distanţare socială, iar aici vor putea vedea spectacolul aproximativ 30-35 de spectatori.

"Am avut discuţii cu conducerea Parcului Municipal Vest şi cu Parcul Bucov pentru spectacole pe scenele din incinta acestora. Totodata, cum nevoia te invaţă, din decorurile vechi care urmau a fi casate, construim în atelierele de productie o scenă pe care să o putem monta în diferite locaţii din Ploiesti unde să putem juca anumite spectacole. Apelam şi la anumiti sponsori care sa ne sprjine în identificarea unor spatii neconventionale de spectacol. Acum se repeta si suntem pregatiti sa adaptam anumite spectacole pentru a putea fi jucate in aer liber. Stim ca publicului nostru ii este la fel de dor de teatru pe cat ii este teatrului de el. Dacă orice loc in care te rogi poate fi numit ,,biserică", atunci orice loc în care se întâmpla un spectacol de teatru...il putem numi TEATRU! Trecem noi si peste asta, impreuna, actori si spectatori!", ne-a declarat Mihaela Rus, managerul Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti.

Pentru început, inimoşii actori ploieşteni au pregătit o surpriză cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Personajele din universul Teatrului de Animaţie Imaginario pornesc într-o călătorie menită să aducă zâmbete şi voie bună in tot Ploieştiul.

Incepând cu ora 11:00, vă puteti intalni pe strazile orasului, intr-un decor de poveste, cu cei mai îndrăgiţi eroi din spectacolele Teatrului Imaginario, aflati la bordul caravanei multicolore care răspândește muzică și veselie.


Caravana poate fi văzută prin oras, în ziua de 1 iunie în 2 intervale orare 11.00-13.00 si ora 17.00-19.00 pe traseul: Teatrul Toma Caragiu (sala mare) - Gara de Sud - B-dul Republicii- Mc Donald's Nord- Zona Castor- Soseaua Vestului - Gara de Sud - B-dul Marasesti- Cartier Mihai Bravu - Teatrul Toma Caragiu.