Primăria Poiana Câmpina va fi închisă până pe 26 aprilie! Toţi angajaţii administraţiei locale au intrat în izolare la domiciliu, după ce o angajată a primăriei a fost confirmată pozitiv cu COVID-19.

Funcţionara s-a simţit rău şi pentru că prezenta simptomele caracteristice noului , a anunţat medicul de familie şi apoi a sunat la 112, scrie campinatv.ro

A fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul CFR din Ploieşti. I s-a făcut testul pentru noul coronavirus, iar rezultatele au fost pozitive, fiind transferată ulterior la Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti. Starea pacientei este bună, i se administrează tratament şi rămâne sub supravegherea medicilor ploieşteni.

Direcţia de Sănătate Publică Prahova a realizat  ancheta epidemiologică, iar toţi angajaţii primăriei din localitate, inclusiv primarul şi viceprimarul au intrat în izolare la domiciliu timp de 14 zile.

DSP Prahova a stabilit că peste 25 de persoane au intrat în contact direct cu persoana infectată, fiind vorba despre familie şi colegii din Primărie. Toate persoanele vor fi testate, iar în momentul în care vor veni rezultatele vom ştii dacă avem un focar sau este vorba despre un caz izolat.

Vă reamintim că 10 cadre medicale de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina au fost infectate cu coronavirus după ce o asistentă medicală a omis să anunţe că a fost într-o excursie la Londra.