Un liceu din Prahova este închis vineri din cauza coronavirusului! După ce o elevă din Câmpina, întoarsă recent din Italia, a fost internată cu suspiciune de coronavirus, conducerea Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina a decis suspendarea tuturor cursurilor pentru a se face o dezinsecţie sub supravegherea reprezentanţilor DSP Prahova.

Tânăra la care a fost raportată suspiciunea de coronavirus are 19 ani, este elevă în clasa a XII-a şi şi-a petrecut week-end-ul trecut în Italia, la Milano.

Adolescenta a sunat joi la Direcţia de Sănătate Publică Prahova şi a anunţat că are o afecţiune respiratorie. Fata prezenta prezenta simptome asemănătoare dinaintea plecării în Italia,dar la revenirea în ţară problemele de sănătate nu s-au ameliorat. A fost preluată, joi după amiază de la domiciului şi internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Conform informaţiilor oferite de DSP Prahova, a fost izolată, iar probele recoltate au fost trimise la Institutul Naţional "Matei Balş".

Adolescenta din Câmpina reprezintă al doilea caz de suspiciune de coronavirus din Prahova. Tot joi, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Bărcăneşti, întors recent din Italia a fost internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, iar probele biologice recoltate au fost trimise la Institutul Naţional "Matei Balş".