Întâlnirea primarilor prahoveni cu reprezentanţii CJ şi ai societăţii Hidro Prahova a fost una foarte aprinsă. Mai mulţi primari s-au arătat nemulţumiţi de modul în care decurge colaborarea cu Hidro Prahova, în ceea ce priveşte administrarea şi întreţinerea reţelelor de aducţiune a apei, realizate în ultimii ani, în localităţile judeţului.

Nicolae Negoiţescu, primarul comunei Gornet, a reclamat faptul că inspectorii Curţii de Conturi i-au imputat anumite cheltuieli alocate reparaţiei unei conducte de apă. Răspunsul lui Dumitru Pantea, directorul Hidro Prahova, a fost că primăria a realizat lucrarea fără un proiect tehnic şi că totuşi administrarea reţelei revine până la urmă, unităţilor administrativ-teritoriale. În plus, Hidro Prahova nu a preluat în administrare şi investiţiile în acest domeniu, şi ca atare primăriile vor trebui să suporte din propriul buget eventualele reparaţii.

S-au ridicat şi alte probleme precum acţiunea societăţii Distrigaz, privind înlocuirea reţelei de medie presiune, materialele de proastă calitate folosite, însă această chestiune a rămas să fie abordată într-o şedinţă ce ar putea fi organizată anul viitor, în ianuarie.