O tânără în vârstă de 22 de ani din Ilfov, dar care stătea cu chirie în Ploieşti, pe strada Republicii, a trăit marţi seară adevărate clipe de groază! Aceasta a fost tâlhărită de o persoană necunoscută.

Potrivit unor surse din rândul anchetei, aceasta practică prostituţie de lux şi videochat şi ar fi povestit poliţiştilor care s-au deplasat la locul faptei că o persoană necunoscută a început să o agreseze fizic, strângând-o de gât şi cerându-i să-i dea toţi banii pe care îi are în casă, imediat ce i-ar fi deschis uşa apartamentului.

Victima a strigat după ajutor, însă niciun vecin nu a ieşit din casă, astfel că, potrivit celor povestite oamenilor legii, într-un moment în care a reuşit să scape de agresor şi să închidă uşa, a sunat la 112. Bărbatul ar mai fi lovit cu pumii uşa, însă auzind că a cerut ajutorul poliţiei, a luat-o la fugă.

Totodată, tânăra ar fi povestit anchetatorilor că în ziua respectivă nu a avut decât un client şi că tâlharul nu a reuşit să îi fure nimic.

Potrivit IPJ Prahova, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârsirea infracţiunii de tâlhărie calificată. În acest moment oamenii legii îl caută pe agresor.