Firma contractată de Primăria Ploieşti pentru dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie anunţă începerea unei noi acţiuni pentru combaterea insectelor în municipiu.

"S.C. CORAL IMPEX S.R.L. vă aduce la cunoştinţă că în perioada 21 - 29 octombrie 2019 va efectua servicii de dezinsecţie pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti. Pentru ca activitatea de dezinsecţie să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public, cât şi privat", se arată în anunţ.

"În acest sens,se face apel către cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze activitatea de dezinsecţie pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalităţii. În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de deratizare va fi prelungită.Vă rugăm că în perioada menţionată să luaţi toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar, Primăria Municipiului Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate", a mai transmis operatorul de dezinsecţie.