În cadrul lucrărilor de modernizare a reţelei  publice de alimentare cu apă, pentru cuplarea la reţeaua de transport a noii conducte de pe strada Traian, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă joi, 10 octombrie, începând cu ora 22:00 în  zona de case aferentă cartierului Traian, zona cuprinsă între străzile: Nicolae Titulescu, Malu Roşu, Traian, Gh.Gr.Cantacuzino, Trei Ierarhi, Victoriei şi Clemenţei. Reluarea alimentării cu apă se va face până la ora 7:00 pe 11 octombrie 2019.

 

Apa Nova Ploieşti va pune la dispoziţia clienţilor săi cisterne cu apă potabilă ce vor fi amplasate în locaţii: str.Trei Ierarhi – zona Colegiului Naţional Alexandru Ioan Cuza Ploieşti; Str.Taian – intersecţie cu str. Afinelor; str. Elena Doamna – intersecţie cu str. Veniamin Costache.

 

Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de modernizare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobilă la numărul 0244 407630 (apel taxabil).