Urmărire ca-n filme duminică dimineaţa pe străzile din Ploieşti! Un şofer care circula pe strada Transilvaniei, din direcţia Gara de Nord către Sud nu a dorit să oprească la semnalele poliţiştilor, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

Ajungând pe strada Neagoe Basarab, în încercarea de a-şi asigura scăparea, fugarul derapează si pierde controlul maşinii, lovind două autoturisme parcate, moment în care persoanele aflate cu el în maşină coboară şi încearcă să scape de poliţişti.

Forţele de ordine au reuşit să prindă şi să imobilizeze doi dintre cei trei ocupanţi ai autoturismului şi i-a condus la unitatea de poliţie.

În cursul zilei, la sediul poliţiei se prezintă o femeie de 41 de ani împreună cu soţul său, in vârstă de 40 de ani, aceasta declarând că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului implicat in eveniment.

La această oră, persoanele sunt audiate în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul, existând suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru favorizarea infractorului si conducere fără permis. Cercetările se desfăşoară sub directa coordonare si supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Ploieşti.