Primarul Adrian Dobre primeşte încă o lovitură sub centură, de această dată din partea judecătorilor care au decis că edilul a înlăturat-o ilegal pe Nicoleta Crăciunoiu din fruntea Direcţiei Economice a Primăriei Ploieşti, în 2017.

Crăciunoiu, unul dintre cei mai incomozi directori din Primăria Ploieşti, a contestat în instanţă decizia lui Adrian Dobre de a o transfera, temporar, în fruntea Direcţiei Relaţii Internaţionale.

Judecătorii i-au dat dreptate Nicoletei Crăciunoiu, iar liberalul Adrian Dobre va trebui să plătească 1500 de lei cheltuieli de judecată, plus mai multe sporuri pe care directoarea economică le-a pierdut prin mutarea la Direcţia Relaţii Internaţionale. Interesant este că dispoziţia lui Adrian Dobre a fost valabilă doar şase luni, după care Crăciunoiu a revenit pe post, dar plângerea din instanţă a mers mai departe.

Decizia de astăzi a judecătorilor demonstrează, încă o dată, că dispoziţiile tandemului Dobre-Prună sunt ilegale şi produc efecte dezastruoase pentru municipiul Ploieşti.