De la începutul mandatului de primar al lui Adrian Dobre a existat un personaj care a decis tot ce este bine sau rău pentru municipiul Ploieşti. Aceste este nimeni altul decât consilierul personal al edilului, Eugen Prună, cel fără de care, edilul liberal nu ia nicio decizie.

O dovedeşte şi mesajul trimis de Eugen Prună, pe grupul unul dintre grupurile de whatsapp ale RASP.

Eugen Prună decide că Rosal trebuie să ia gunoiul doar din zona şcolilor.

"Vreau şcoli fără gunoaie la deschider. In curte şi în apropiere. Este un ordin, nu o rugăminte.", a scris vesnicul Prună, acelaşi personaj care în urmă cu două luni demisiona din postul de consilier personal al liberalului Dobre, doar pentru a încasa o primă de concediu frumuşică....A fost reangajat după numai 48 de ore, că fără prune nu există bunăstare şi nici nu funcţionează administraţia locală!

Mesajul dovedeşte, daca mai era cazul, că Adrian Dobre este un simplu om de paie, iar adevaratul primar al Ploieştiului, Eugen Pruna, şterge cu el pe jos când şi cum îi convine! De ce oare? Doar Roberta Anastase ştie! Şi se explica şi de ce Andrei Volosevici, proaspăt dezertor din ALDE, este în discuţii cu PNL pentru candidatura la Primăria Ploieşti  în 2020.