Caz grav la Mizil, unde mai mulţi poliţişti au fost ultragiaţi şi ameninţaţi de un grup de romi. “Vă prindem când sunteţi liberi şi vă violăm copiii”, le-ar fi spus rromi poliţiştilor! Poliţiştii au fost ameinţaţi de un bărbat şi de rudele acestuia chiar într-o secţie de poliţie din Mizil.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 10 august 2019, în jurul orei 23:00. Potrivit unor surse citate de Ziarul Incomod, o patrulă de Poliţie a auzit strigăte de ajutor pe o stradă din Mizil şi a mers să verifice ce se întâmplă. La faţa locului erau doi bărbaţi în stare de ebrietate care se certau şi o femeie, soţia unuia dintre cei doi scandalagii, care fusese agresată de soţul ei. Femeia a fost dusă la secţia de poliţie pentru audieri dar, la scurt timp, soţul acesteia, împreună cu trei rude, fratele, sora şi un copil mic pe care sora sa îl ţinea în braţe, au mers la secţia de Poliţie. Bărbatul ar fi adresat mai multe ameninţări şi injurii oamenilor legii şi, în plus, la un moment dat a scos o lamă de coasă şi a ameninţat că îşi taie gâtul dacă poliţiştii nu o lasă pe femeie să plece. Pentru a reuşi dezarmarea şi încătuşarea bărbatului a fost nevoie de intervenţia unui echipaj al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, mai notează ziarulincomod.ro.

Bărbatul şi rudele sale s-au ales cu dosar penal pentru violenţă în familie, ultraj, port fără drept de obiecte periculoase şi lipsire de libertate, după ce a ieşit la iveală faptul că femeia era ţinută cu forţa în casa din Mizil.