O tânără din Prahova susţine că a fost lovită şi luată cu forţa de fostul iubit, care ulterior ar fi violat-o!

În noaptea de 20/21 iulie, Secţia Rurală nr. 11 Drajna a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o tânără de 25 de ani a fost luată cu forţa de către un bărbat, dintr-un restaurant din comuna Măneciu, fiind ţinută la domiciliul acestuia fără voia sa.

Echipa operativă constituită a efectuat verificări şi a găsit tânăra în faţa unui restaurant din satul Măneciu Ungureni, în stare de agitaţie.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, aceasta avusese o relaţie de prietenie cu persoana reclamată, însă, din cauza comportamentului său violent, în luna iunie se despărţise de el.

În seara respectivă, s-a întâlnit cu el, în timp ce se afla la o nuntă.

La solicitarea acestuia, a acceptat să îl conducă până acasă cu maşina tatălui ei. Ajunşi în faţa locuinţei, însă, bărbatul i-a luat cheile din contact şi telefonul mobil, solicitându-i să intre în locuinţa sa pentru a discuta.

Deoarece l-a refuzat, a fost lovită şi dusă cu forţa în casă, unde a fost violată. Ulterior, a reuşit să plece din locuinţa bărbatului, deplasându-se cu autoturismul în localitatea Măneciu Ungureni, unde s-a şi întâlnit cu poliţiştii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, bănuitul fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, care a dispus arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: comunicat Poliţia Prahova