O şoferiţă din Prahova a fost oprită de poliţiştii rutieri pentru că a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-o zonă cu ”acces interzis”.

Tânăra le-a dat oamenilor legii datele surorii sale, sperând să scape astfel de amendă, dar cealaltă femeie avea permisul suspendat.

Când a fost oprită de poliţişti, tânăra de 30 de ani din Urlaţi, a spus că nu are actele la ea, dar că le ştie pe de rost, aşa că le-a dictat pentru a fi completate în procesul verbal.

La verificarea datelor, poliţiştii au constatat că persoana verificată are permisul suspendat şi dovada înlocuitoare expirată, aşa că planul fetei s-a transformat rapid în motiv de dosar penal.

”Astfel, la faţa locului a fost solicitată prezenţa lucrătorilor Biroului Rutier al Poliţiei Municipale, moment în care şoferiţa a declarat că datele de identificare furnizate iniţial aparţineau surorii sale”, a transmis IPJ Prahova.

Tânăra şoferiţă a fost amendată pentru încălcarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice, fiind preluată de agenţii Poliţiei Municipale pentru continuarea cercetărilor”, a mai precizat instituţia.