Sute de pompieri vor relua, sâmbătă dimineaţa, căutările copilului de la Sângeru, luat de viitură în data de 31 mai şi care nu a fost încă găsit.


Potrivit ISU Prahova, sâmbătă dimineaţa se organizează o acţiune de căutare extinsă a minorului dispărut în urma viiturii de la Sângeru.

Punctul de întâlnire al pompierilor este la Apostolache. Potrivit sursei citate, căutările vor fi concentrate între Sângeru şi Urlaţi, pe ambele maluri ale râului Cricovul Sărat.

La acţiune vor participa 426 de pompieri.

Vă reamintim că în data de 31 mai o viitură puternică a măturat localitatea Sângeru. O mamă cu patru copii a fost luată cu tot cu locuinţă de apele dezlănţuite. Femeia, în vârstă de 22 de ani, a reuşit să se agaţe de un salcâm, fiind salvată de către vecini, dar, din nefericire, niciunul dintre copii nu a putut fi salvat.

Trei dintre micuţi, o feţiţă de trei ani (găsită în seara dezastrului), o altă fetiţă de nouă luni şi un băieţel în vârstă de 6 ani, au fost găsiţi de pompierii prahoveni. Din nefericire toţi erau decedaţi. Al patrulea băieţel, Iacov, în vârstă de doi ani, nu a fost descoperit nici până astăzi, deşi a fost căutat zile în şir de către pompierii prahoveni.