Bugetul de austeritate al Ploieştiului aduce în atenţie măsuri mult hulite în timpul guvernării PDL. De altfel, nu ne prea mirăm de ideile economicoase ale edilului, acesta fiind un reprezentant de top al defunctului PDL.

Astfel, edilul a decis să taie voucherele de vacanţă acordate de Guvern pentru toţi salariaţii municipalităţii, dar şi pentru cei din instituţiile din subordine. Mai mult, primarul liberal propune şi disponibilizarea a aproximativ 20% din personal.

Şi asta nu este tot. În acest moment, Adrian Dobre nu garantează funcţionarea celor două instituţii de top din subordinea municipalităţii: Filarmonica Paul Constantinescu şi Teatrul Toma Caragiu.  Cele două instituţii de cultură sunt în pericol să se închidă sau să îşi reducă drastic activitatea (de ce oare nu ne mirăm, că doar aceleaşi măsuri le-au luat pedeliştii în timpul Guvernării Boc!)

În plus, cele două festivaluri care au devenit mândria ploieşenilor şi a Ploieştiului (Festivalul de Jazz şi Festivalul de Teatru) sunt în pericol să nu se desfăşoare în 2019, tot din cauza bugetului redus.

În schimb sunt bani în buget pentru parangheliile dragi edilului şi aici numim Zilele Ploieştiului şi Festivalul Medieval (că doar sunt organizate de firmele de casă ale PDL)

Cu alte cuvinte, Adrian Dobre, cel care urla din toţi plămânii în campania electorală din 2016 că PSD a băgat Ploieştiul în faliment, reuşeşte în doar trei ani să aducă municipiul reşedinţă de judeţ în incapacitate de plată. 

"Felicitări", domnule Dobre! Sunteţi cel mai prost manager pe care l-a avut Ploieştiul în ultimii 2000 de ani!