Consilierul local George Botez îi invită pe ploieşteni la şedinţa extraordinară  a Consiliului Local Ploieşti de sâmbătă, 23 martie, de la ora 11.00, şedinţă în care se va discuta problema sistemului de termoficare a municipiului.

Într-o postare pe reţeaua de socializare Facebook, avocatul Botez îi invită pe ploieşteni să îşi spună părerea despre preţul gigacaloriei şi despre sistemul de termoficare al Ploieştiului:

IN ATENTIA CETATENILOR MUNICIPIULUI PLOIESTI

Va invit sambata, ora 11,00, la sediul primariei pentru cand am convocat sedinta extraordinara a consiliului local in care vrem sa votam preluarea de la consiliul judetean la primarie a centralei termice de la Brazi, astfel incat sa avem sub control tot sistemul de productie, transport si distributie a agentului termic si sa putem avea un pret redus la gigacalorie.
In aceste conditii, domnul primar Dobre va avea posibilitatea sa propuna consiliului local scaderea pretului la gigacalorie prin faptul ca va putea eficientiza activitatea si va fi scutit sa plateasca o firma privata pentru aceste servicii.
Totodata, vom salva cele 400 de locuri de munca de la VEOLIA ENERGIE PRAHOVA, cetatenii respectivi nemaifiind trimisi in somaj !
Va astept la sedinta ! Cuvantul dumneavoastra conteaza !