Apariţie surprinzătoare în curtea Spitalului din Azuga.  Un cerb hăituit de un urs şi de câini s-a refugiat în curtea unităţii medicale, fiind probabil rănit.

Conform unui comunicat al IJJ Prahova, jandarmii montani intervin, vineri, pentru salvarea unui cerb, care a ajuns în curtea Spitalului Azuga, după ce a fost rănit de un urs şi de mai mulţi câini.

„O patrulă de ordine publică, din cadrul postului de jandarmi Azuga, a observat între localităţile Buşteni şi Azuga, un cerb ce era alergat de câţiva câini. Patrula a intervenit şi a îndepărtat câinii, dar după câteva zeci de minute cerbul a ajuns în curtea Spitalului Azuga, rănit, fiind alergat de alţi câini şi un urs.

Au fost anunţaţi reprezentanţii ocolului Azuga şi împreună cu aceştia, jandarmii s-au deplasat în fondul forestier unde au găsit urme de sânge, dar animalele au intrat mult în pădure, nemaiputând fi urmărite. Jandarmii recomandă ca în astfel de situaţii să vă îndepărtaţi urgent de animalele rănite sau agresive, să intraţi într-un loc sigur şi sa anunţaţi imediat autorităţile pe numărul unic de urgenţă 112”, a anunţat IJJ Prahova


FOTO IJJ Prahova