Alba-neagra cu utilităţile ploieştenilor! Acesta este jocul pe care Adrian Dobre, "vajnicul" primar al Ploieştiului îl face cu apa caldă şi căldura ploieştenilor. Impins de la spate de interese obscure, liberalul rămâne surd la nevoile zilnice ale cetăţenilor şi lansează ideea că ar trebui înfiinţată o societate care să furnizeze agent termic. Dobre uită să spună că toate societăţile Primăriei scârţie din punct de vedere financiar şi că nu există nicio garanţie că o firmă a municipalităţii ar putea furniza agent termic la acelaşi preţ cu Veolia.

Am fost uimiţi să asistăm la crizele de isterie ale edilului ploieştean care în încercarea de a împiedica discutarea proiectului privind majorarea pretului de producţie al gigacaloriei a dovedit proastă creştere şi mitocanie.

Primarul Dobre s-a făcut că nu înţelege că ANRE a avizat creşterea tarifului la Ploieşti şi că preţul gigacaloriei nu a mai fost modificat din anul 2011. În plus, chiar dacă tariful a fost majorat, aleşii locali au stabilit că ploieştenii nu vor fi afectaţi de majorare, ci vor plăti acelaşi tarif  cu cel actual, respectiv 186,97 de lei plus TVA.

Cert este că Adrian Dobre refuză ideea de subvenţie, iar consilierii locali ai PNL au devenit nişte mici sclavi pe plantaţia edilului, fiind receptivi la orice inepţie rostită de primar. Să nu te intereseze soarta celor care te-au ales, să denaturezi realitatea, să încerci şi-n al 12 lea ceas să demonstrezi că...tu eşti şeful, doar de dragul de a fi şef sunt manifestări ale unui om lipsit de maturitate, care nu vrea să devină primar al tuturor ploieştenilor, aşa cum ar fi normal.

Deocamdată, vestea bună este că aleşii PSD, împreună cu Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova, sunt decişi să nu lase cele 55.000 de apartamente din Ploieşti fără apă caldă şi căldură, dovedind responsabilitate şi dorinţa de a asigura cetăţenilor tot ceea ce este necesar pentru un trai decent!: