TCE Ploieşti a câştigat procesul cu Primăria Ploieşti pentru pentru recuperarea TVA-ului  pentru sumele aferente gratuităţilor acordate, în 2012, în cuantum de 11 milioane de lei, bani pe care societatea de transport a fost obligată să îi vireze la bugetul de stat.

Avocatul George Botez, consilier local PSD, consideră că în acest moment TCE poate scăpa de datorii, dar că este nevoie de virarea rapidă a sumei.

"Solicit primarului Adrian Dobre ca  imediat după aprobarea bugetului municipiului Ploieşti să fie făcută plata către TCE pentru a salva societatea. Suma reprezentând această datorie trebuie cuprinsă în bugetul din acest an şi plătită imediat !  Nu trebuie să existe nicio amânare, nicio justificare, nicio tergiversare! Cu aceşti bani, TCE îşi lichidează datoriile. S-a dovedit iar că nu mor caii, când vor câinii! Ajunge cu farafastâcurile politice de doi bani ale primarului liberal. De la începutul mandatului ne demonstrează zilnic că pe ce pune el mâna, distruge!, ne-a declarat George Botez