Cristina Heţia, arhitectul şef al Ploieştiului, a anunţat, în timpul şedinţei Consiliului Local Ploieşti că au fost sustrase mai multe documente  cu caracter oficial din cadrul Direcţiei de Urbanism

Herţia, s-a plâns iniţial de faptul că spaţiul repartizat în noul sediu al Primăriei Ploieşti, din fosta clădire Petrom, nu este unul adecvat, motiv pentru care nu este de acord cu mutarea. 

 „Unii chiar şi-au însuşit aceste documente. O să vină Procuratura să constatate ce şi cum”, a susţinut Cristina Herţia, arhitectul Ploieştiului, care a precizat că lipsesc documente „inclusiv din 2016. O grămadă de dosare lipsesc”.

„Vă îndemn, şi în calitate de consilier, şi în calitate de avocat, ca mâine dimineaţă, la ora 09.00 să aveţi înregistrată la Parchet plângerea pentru infracţiunile aferente acestei constatări. Nerealizarea acestei plângeri vă va pune pe dumneavoastră într-o poziţie penală necuvenită mai ales că ne-aţi informat pe noi”, a fost recomandarea consilierului local George Botez, preşedinte al şedinţei Consiliului Local Ploieşti.

Arhitectul şef al Ploieştiului l-a informat despre documentele dispărute pe primarul Adrian Dobre, printr-o adresă oficială, dar edilul liberal nu a fost "mişcat" de gravitatea problemei şi a preferat să transfere mai mulţi funcţionari din cadrul Direcţiei de Urbanism în altre departamente din Primărie...