Un miliard pentru închirierea unei scene!

Municipalitatea a lansat procedura de achiziţie directă, iar firmele au termen până pe 16 noiembrie pentru depunerea ofertelor. Suma poate ajunge până la 110.000 de lei cu tot cu TVA, echivalentul a aproape 24.000 de euro.

Scena va fi închiriată pentru perioada 1 – 21 decembrie (ceea ce înseamnă că în Ajunul Crăciunului aceasta nu va mai fi la dispoziţia municipalităţii), iar cerinţele sunt trecute în caietul de sarcini întocmit de funcţionarii Primăriei Ploieşti. Printre aceste cerinţe obligatoriu de îndeplinit, se află şase tunuri de căldură – două pentru cortul artiştilor “prestatori”, unul pentru cortul tehnic şi trei pentru scenă. Pe lângă scena simplă oferta trebuie să conţină şi echipamentele de sonorizare, aparatură audio-video de înregistrare şi redare, sistem de iluminat şi servicii de suport tehnic

Cu această achiziţie, primarul Dobre continuă irosirea banilor publici pe evenimente menite să distragă atenţia ploieştenilor de la adeverăratele probleme ale oraşului. Oamenii vor uita de autobuzele învechite sau de străzile proaste uitându-e la scena care a costat o sumă fabuloasă!