Primarul Adrian Dobre visează la credite de 50 de milioane de euro, dar nu reuşeşte să asigure fondurile necesare desfăşurării activităţii SGU Ploieşti.

Într-un document adresat de către conducerea SGU, primarului Dobre este acuzat de faptul că este principalul vinovat pentru întârzierea salariilor la societatea aflată în patrimoniul municipalităţii.

Primarul Dobre a refuzat să aloce către SGU toată suma necesară plăţii ratelor către datoriile de la ANAF, ducând astfel societatea în pragul insolvenţei, în încercarea de găsi soluţia ideală pentru externalizarea serviciilor prestate de SGU către o firmă apropiată de PNL.

"Domnule primar, SGU Ploieşti, conducerea acestei societăţi, cât şi salariaţii ei, care muncesc zilnic în interesul municipalităţii vă roagă ca printre multele conferinţe de presă pe care le defăşuraţi să vă aplecaţi mai atent şi asupra problemelor cu care SGU se confruntă şi să veniţi în sprijinul societăţii cu soluţii concrete cu privire la majorarea capitalului social, alocarea unui buget corespunzător şi plata facturilor la timp, raportat la nevoile societăţii. Doar cu asemenea demersuri, SGU se poate redresa" , se specifică în adresa adresată  primarului Adrian Dobre şi pe care o puteţi citi integral mai jos.