După doi ani de tăiat frunză la câini, primarul Adrian Dobre s-a pus brusc pe treabă şi a devenit mai activ ca niciodată...Nu vă gândiţi că este vorba despre o grămadă de lucrări sau despre transformarea Ploieştiului într-un oraş european....Nu...liberalul Dobre a început campania electorală prin lansarea de acuzaţii la adresa PSD-ALDE că doar aşa este cel mai simplu că vorbească oraşul despre tine.

Numai că, primarul Ploieştiului lansează acuzaţii nefondate, încercând să denatureze realitatea, în încercarea de a-şi atrage capital electoral şi de a arunca pisica în curtea adversarilor...

Adrian Dobre a susţinut o conferinţă de presă declarându-se îngrijorat de situaţia de la SGU Ploieşti. Dobre a vorbit despre o licitaţie dubioasă lansată de SEAP, licitaţie privind externalizarea serviciului de pază al SGU.

Conform datelor furnizate de către conducerea societăţii este vorba despre externalizarea serviciului de pază, iar acest lucru va însemna o economie de 1.216.570 lei/ anual, respectiv 101.380 lei/ lună.

"Primarul Adrian Dobre denaturează adevărul. Nu este vorba despre 2 luni pentru valorile respective ci este prevederea bugetară pentru 6 luni, aprobată pe către Consiliul Local. De asemenea, pe SEAP sunt afişate valorile minime şi cele maxime, iar suma anunţată de dl Dobre este cea maximă. Nu a spus nimic despre valoarea minimă de 200.000 de lei/ lună, care a reieşit în urma unui studiu de piată şi despre faptul că astfel vom face o economie semnificativă în bugetul societăţii. Vorbim despre externalizarea unui serviciu despre care dl primar ştia şi a fost de acord cu acest lucru", ne-a declarat Ionuţ Creţu, preşedintele CA de la SGU.

Astfel, conform datelor oficiale, în prezent există 109 persoane angajate pentru pază la SGU, pe un număr de 22 de posturi fixe şi un post mobil. Cheltuielile totale ale societăţii cu paza sunt de 4.452.000/an, repectiv 371.000/ lună.

Externalizând acest serviciu costurile vor fi de 269.000 lei/ lună, rezultând o economie de 101.000 lei/ lunar.

Mai mult, conform lui Ionuţ Creţu, serviciul de pază este unul păgubos pentru SGU, fiind cel mai mare consumator de fonduri din societate, nefiind generator de venituri.

Cu alte cuvinte, primarul Adrian Dobre a încercat o diversiune denaturând adevărul, uitând să spună că în momentul în care SGU a devenit un butoi de pulbere a renunţat să mai se ocupe de această societate comercială şi a delegat atribuţiile către viceprimarul Cristian Ganea, sperând să scape de problemele generale de problemele financiare...

Comportament de liberal autentic, am putea spune! Născut, crescut şi format la Academia de mincinoşi PDL!