Viceprimarul Cristian Ganea a reacţionat la acuzaţiile potrivit cărora social democraţii au majorat salariile angajaţilor municipalităţii. Ganea a explicat că hotărârea adoptată de aleşii locali reprezintă doar o aplicare a legii salarizării unitare. 

"A fost doar aplicată legislaţia unitar în domeniul salarizării. Ceea ce nu stiti dumneavoastra este ca primarul Dobre dorea să mărească salariile consilierilor personali, care şi asa nu fac nimic, dar sunt veniţi pe linie de partid. Poate vreti sa stiti ca primarul Dobre si-a propus distrugerea primăriei prin angajarea clientelei de partid, fără calificări si specializări. Dovada sta nota internă prin care primarul doreşte eliminarea specializarilor din fişa postului pentru fiecare funcţionar public, pentru a putea angaja oamenii din partid,  fără pregătire, dar care nu tin  cont de respectarea legislaţiei si doar de ordinele de la partid.

Dovada stau cele 2 note interne date la un interval de 2 ani. Ele va arata si transformarea hidoasă a primarului şi minciunile pe care le rosteşte cu atâta seninătate.  Primarul Dobre nu va spune ca el, de fapt, si-a acordat spor de 25% pentru fonduri europene!!! iar salariul dumnealui este in jur de 25000 de lei. Da ati inteles bine suma. Dar cand nu stii ce ai de facut si cand nu stii  sa conduci o instituţie iti acuzi oamenii din subordine. Nu asa se face management. Va astept oricand sa discutam lucruri concrete care pot duce la readucerea Ploiestiului printre oraşele respectate în ţară."
, a explicat Ganea într-un răspuns postat pe reţeau de socializare Facebook adresat unui cetăţean nemulţumit de această majorare.