Un regal cultural! Un oraş care respiră evenimente pentru suflet! Se întâmplă la Ploieşti, unde Filarmonica Paul Constantinescu  şi Teatrul Toma Caragiu şi-au propus să ofere hrană spirituală ploieştenilor, întrecându-se în evenimente senzaţionale.

După ce miercuri Vlad Mateescu, directorul Filamonicii, a anunţat debutul noii stagiuni, joi, Mihaela Rus, directoarea Teatrului, a făcut acelaşi lucru.

Cea de a 69 a stagiune a Teatrului Toma Caragiu Ploieşti se anunţă, cel puţin , la fel de interesantă ca şi precedenta.

Debutul actualei stagiuni va avea loc vineri seară, cu spectacolul "Prostia Omenească" al Teatrului pentru Copii şi Tineret "Imaginario" (fostul Teatru de Păpuşi "Ciufulici"), care va fi jucat într-un spaţiu mai puţin obişnuit, la Parcul Bucov, în cadrul evenimentului "Noaptea la Zoo".

Aceasta este şi prima premieră din programul actualei stagiuni, şeful secţiei amintite, actorul şi scenograful Mihai Androne, anunţând şi alte noutăţi planificate de echipa sa, dintre care amintim "TOHU-BOHU", "Flautul fermecat", dar şi "Doi tineri din Verona", un spectacol gândit în special pentru adolescenţi şi tineri de un regizor extrem de tânăr: Vlad Trifaş

Nici secţia Dramă nu se lasă mai prejos şi anunţă, pentru această stagiune foarte multe premiere, în timp ce echipa de la Teatrul de Revistă "Majestic" pregăteşte spectacolul "Ministrul", un proiect inspirat din realitatea pe care o trăim în prezent, dar şi un concert Nico, la care îndrăgita artistă, solistă a teatrului ploieştean, va aduce pe scenă invitaţi de marc

Tot din această stagiune, echipa teatrului ploieştean a ales o manieră inedită pentru a-şi promova proiectele şi a le face cât mai cunoscute.

La finalul săptămânii trecute, complexul comercial Ploieşti Shopping City a găzduit show-ul de promovare "TTC#Onelove. Recensâmânt teatral cântat şi dansat", o nouă reprezentaţie fiind programată pentru vineri, 14 septembrie, de la ora 18.00. Spectacolul aduce în faţa publicului şi a potenţialilor spectatori o mostră din ceea ce a reprezentat stagiunea trecută şi o prezentare, într-o manieră inedită, a proiectelor cu care echipa de la Ploieşti cu siguranţă îşi va demonstra din nou valoarea.