După zile întregi în care au fost acuzaţi de toate relele din lume, social democraţii cedează...în defavoarea ploieştenilor. Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova, a anunţat că aleşii social democraţi vor iniţia un proiect de renunţare la subvenţia pentru încălzire, dar şi la majorarea de tarif adoptată în ultima şedinţă de consiliu local.

Majorarea era necesară deoarce la Ploieşti se plateşte acelaşi tarif din anul 2011, iar operatorul înregistrează pierderi substanţiale. Spre exemplu, putem spune că din 2011 până în prezent, gazele s-au scumpit cu 30%, iar salariul minim pe economie a crescut de la 740 de lei la 2080...

Mai mult, Bogdan Toader a anunţat că la viitoarea şedinţă de Consiliu Judeţean, consilierii vor adopta un proiect prin care CET Brazi este cedat GRATUIT Primăriei Ploieşti, astfel încât, edilul Adrian Dobre să decidă ce se va întâmpla cu sistemul de termoficare, începând cu finalul lunii aprilie, atunci când expiră contractul de furnizare al agentului termic cu cei de la Veolia.

Cu alte cuvinte, liberalul Dobre va fi singurul responsabil în situaţia în care ploieştenii vor rămâne fără apă caldă.