Bătaie între mai multe persoane din comuna prahoveană Vâlcăneşti. Scandalul a izbucnit, joi seara, din cauza consumului excesiv de alcool, iar bătăuşii nu s-au liniştit nici la venirea poliţiei

"În data de 16 aprilie, în jurul orei 20:30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comună Vâlcăneşti, are loc un conflict între mai multe persoane. Pentru stabilirea situaţiei de fapt, la faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie formată din doi poliţişti din cadrul Poliţiei Plopeni şi un poliţist local. Din primele verificări se pare că, pe fondul consumului de alcool, a avut loc un conflict spontan între trei bărbaţi.

La vederea organelor de poliţie, doi dintre cei implicaţi în eveniment au manifestat un comportament agresiv, exercitând acte de violenţă fizică şi proferând injurii şi ameninţări cu moartea asupra acestora. Pentru aplanarea conflictului, poliţiştii au folosit spray-urile iritant-lacrimogene, fiind solicitat totodată sprijinul subunităţilor limitrofe, precum şi un echipaj SAS, care a intervenit şi i-a imobilizat pe agresori",a anunţat IJP Prahova, într-un comunicat de presă.