Salvatore Popescu de 51 de ani, din Ploiesti , a disparut din data de 30 august 2018 , in jurul orei 13.30, de la intrarea interioara a Palatului Topkapi din Istanbul, Turcia. Acesta se afla impreuna cu sotia si fiica sa , cu un grup organizat de turisti romani care a plecat din Ploiesti, cu autocarul, intr-o excursie in Istanbul, în perioada  29 august 2018 -02 septembrie 2018.

Imediat ce a constatat că soţul său lipseşte, soţia şi ghidul agenţiei de turism din Ploieşti au început toate demersurile pentru a-l găsi: au anunţat poliţia, au mers la Consulatul României la Istanbul. Din cercetările poliţiei, se pare că ploieşteanul nu a ajuns în niciunul dintre spitalele din oraşul turc.

În momentul dispariţiei, Salvatore Popescu avea telefonul mobil asupra sa, dar atunci când a sunat soţia, telefonul era închis.

Precizăm că bărbatul, care este inginer de meserie, era perfect sănătos şi nu suferea de vreo afecţiune care l-ar fi putut face să plece fără să anunţe sau să nu îşi mai amintească.

Familia e disperată şi speră că va găsi un răspuns chiar şi în ţară. Oricine crede că ar putea avea o informaţie utilă este rugat să sune la numerele de telefon :0730.086.887 sau 0723.095.035.