În ultima perioadă, Poliţia Locală Ploieşti a devenit o intituţie inutilă, deşi angajaţii beneficiază de salarii mai mult decât decente.  Nu există zi fără ca nepăsarea salariaţilor Poliţiei Locale să nu fie vizibilă şi chiar reflectată în media.

Ultima ...ispravă a poliţiştilor locali o reprezintă neluarea unor măsuri în cazul unui copil agresat.

Conform Ziarulincomod.ro, un copil în vârstă de 13 ani a fost agresat de un grup de rromi în parcul de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti. Incidentul a avut loc miercuri, 25 iulie 2018, în jurul orei 13:30.

Copilul a fost bătut şi urmărit până acasă de trei tineri de etnie rromă. Ulterior tatăl copilului a mers împreună cu acesta la Sala Sporturilor Olimpia unde ar fi întâlnit doi agenţi ai Poliţiei Locale care ar fi refuzat să îi ofere ajutor motivând că nu este treaba lor.

“În jurul orei 14:15 am intrat în incinta sălii de sport unde am observat doi poliţişti de la Poliţia Locală care îşi aşteptau cafeaua în dreptul unui tonomat. Le-am povestit cele întâmplate cerându-le ajutor pentru găsirea celor trei. S-au uitat la mine şi mi-au răspuns sec “nu este treaba noastră”. Nu au avut nici măcar intenţia de a ieşi din incinta sălii de sport. Erau preocupaţi de cafeaua de la dozator”, a relatat ploieşteanul pentru ziarul Incomod.

Vă reamintim că zilele trecute, viceprimarul Cristian Ganea s-a declarat extrem de nemulţumit de activitatea Poliţiei Locale şi a solicitat demisia lui Adrian Vaida, şeful instituţiei.