Doi oameni purtenic ancoraţi în sportul prahovean se luptă pentru postul de director general al CSM Ploieşti! Interesant este că cei doi sunt şi amici, iar după evaluarea planurilor de management, cursa pentru ocuparea postului de director general este încă strânsă.

Conform rezultatelor afişate de municipalitate, Silviu Crângaşu, actualul director interimar al CSM a obţinut nota 9,07, iar Cristi Nica, fost director al CSM, nota 9,27.

În vârstă de 58 de ani, Silviu Crângaşu este este absolvent al facultăţii de Educaţie Fizică şi Management în Sport din cadrul Universităţii „Spiru Haret”, din Bucureşti, şi masterand al Universităţii de Petrol şi Gaze Ploieşti, specializarea „Administraţie Publică şi Integrare Europeană”.

Ca sportiv, a fost fotbalist la juniorii şi seniorii FC Petrolul Ploieşti, cu care a reuşit o promovare în Divizia A sub comanda lui Mircea Dridea, evoluând, de-a lungul carierei, şi la CFR Timişoara, Chimia Brazi şi Metalul Plopeni. A fost arbitru de fotbal, făcând, timp de zece ani, parte din lotul divizionar B.

Din 2005, este preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova, în luna februarie a acestui an primind votul alegătorilor pentru un mandat de încă 4 ani.

De cealaltă parte, Cristi Nica este unul dintre cei mai titraţi arbitri români. Sase “Supercupe”, 4 finale de Cupa Romaniei, 9 derby-uri Steaua-Dinamo si peste 250 de jocuri in Liga 1, este palmarestul fostului arbitru ploieştean. Fost jucator la nivelul Diviziei B, a devenit arbitru in anul 1991, la indrumarea regretatului doctor Emil Vlaiculescu, parintele arbitrajului prahovean. In prima liga a ajuns in 2001

 

urmatoarea etapa a concursului va avea loc pe 9 Iulie când vor avea loc Interviurile