Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai muntele şi marea la un loc? Dacă răspunsul este DA, atunci trebuie să afli că AFI Ploieşti a pregătit o surpriză pentru tine! În centrul comercial au fost amenajate două zone speciale care simbolizează cele mai apreciate destinaţii de vacanţă ale românilor: marea şi muntele. Astfel, parterul a devenit “plaja” AFI Ploieşti, iar etajul, zona montana. Pe lângă amenajarea spaţiilor care îţi transmit o stare de vacanţă molipsitoare, AFI Ploieşti a pregătit şi o serie de activităţi specifice acestor destinaţii turistice, alături de partenerii săi: brandul românesc Laurul şi Cercetaşii României. Iată ce poţi face în cele două zone turistice din AFI Ploieşti.

 

Plaja AFI Ploieşti te invită să te răcoreşti

 

Dacă temperaturile ridicate de afară te-au obosit, AFI Ploieşti te invită la un moment răcoritor de relaxare pe „plaja” AFI Ploieşti. De îndată ce ajungi în zona amenajată, intri în atmosfera specifică unei insule exotice. Aici, brandul românesc de siropuri din fructe Laurul a pregătit limonade delicioase, pe gustul tuturor. Clienţii AFI Ploieşti pot alege să deguste una dintre cele şase sortimente răcoritoare de limonadă şi anume: limonada copilăriei (căpşune şi soc), limonada îndrăgostiţilor (trandafiri), limonada de la mare (limonadă cu cocos şi mentă), limonada de la munte (limonadă cu fructe de pădure şi portocale), limonada fresh (limonadă cu mentă şi trandafir), limonada verii (limonadă cu cocos şi căpşuni).

 

 

Delicioasele limonade realizate de barmanul Laurul mai pot fi degustate gratuit în weekendurile 30 iunie – 1 iulie, 7 – 8 iulie, între 12:00 şi 20:00.

 

Descoperă secretele muntelui în zona montană din AFI Ploieşti!

 

AFI Ploieşti şi Cercetaşii României au pregătit activităţi educative pentru cei mici. Astfel, excursiile montane nu vor mai avea niciun secret, iar data viitoare când vor merge la munte, copiii vor fi foarte bine pregătiţi. Informaţiile despre cum să îşi pregătească bagajul pentru excursie, despre utilizările nodurilor şi cum se realizează acestea, orientarea în spaţiu şi cum să folosească busola sunt doar câteva dintre noutăţile pe care cei mici le vor afla în cadrul atelierului susţinut de Cercetaşii României.

Pentru această activare părinţii trebuie să se înscrie pe pagina de Facebook AFI Ploieşti, în perioada 2 – 6 iulie, între orele 09:30 şi 18:00 (pentru workshop-ul din 7 iulie), respectiv între 9 şi 13 iulie, în acelaşi interval orar (pentru atelierul din data de 14 iulie). Activităţile se desfăşoară în intervalul 12:00 – 15:00, la etajul 1, zona H&M.

 

 

Cele două zone care induc „Starea de vacanţă” tuturor clienţilor se adresează celor care vin în mall în perioada 4 iunie – 20 iulie. În plus, AFI Ploieşti a pregătit şi o mecanică de concurs prin care clienţii săi pot câştiga o excursie la mare, una la munte, dar şi sute de alte premii instant. Mai multe detalii despre program şi mecanica de campanie găsiţi pe www.afi-ploiesti.ro sau pe pagina de Facebook AFI Ploieşti.