Ploieştenii au un nou loc de relaxare şi de agrement. Astfel, conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti  anunţă că începând cu data de 18.06.2018, de luni până duminică, între orele 9:00-21:00, cu exceptia zilelor in care sunt organizate curse hipice, publicul va avea acces liber de a petrece timpul liber în cadrul Complexului Hipodrom Ploieşti. Accesul persoanelor este permis prin intrarea din DN1-Hipodrom până în zona grajdurilor.

Din anul 1961 până în prezent, Hipodromul Ploieşti a reprezentat un simbol al oraşului Ploieşti, cunoscut în întreaga ţară, unde cetăţenii judeţului şi nu numai s-au bucurat atât de spectaculoasele curse de trap, cât si de oportunitatea petrecerii  timpului liber în interiorul complexului, care are o capacitate de aproximativ 15 ha de spaţiu verde.

"Este vacanţă şi ne-am dorit ca ploieştenii, adulţi sau copii, să mai aibă un loc de distracţie. Hipodromul Ploieşti este un loc ideal pentru petrecerea a câtorva ore libere şi sunt convins că oamenii vor profita de acest lucru. Vor vedea astfel ce înseamnă un hipodrom şi sunt convins că vor reveni şi în zilele cu curse hipice", ne-a declarat viceprimarul Cristian Ganea